Mitä asiakkaani sanovat

Olen työskennellyt tuloksellisesti monien eri toimialojen, mukaanlukien julkishallinto, ja monenkokoisten organisaatioiden kanssa. Olen myös toiminut organisaatioiden eri tasoilla ylimmästä johdosta aina lattiatason esimiehiin. Työroolejani ovat olleet keynote, konsultti, fasilitaattori, kouluttaja, coach ja vuokrajohtaja.
Jukka Relander
Viestintäpäällikkö, Energiateollisuus

Karin alaisena työskennellessä ihmettelin koko ajan sitä, että voiko työ olla näin hauskaa. Kari antoi tilaa kasvaa ja tuki huonojakin ideoita, kunnes tajusin itse ampua ne alas. Moni esimies varjelee tonttiaan ja tiedostamattaan pelkää, että aleinen menee ohi. Kari taas vilpittömästi ilahtui joka kerta, kun ilmeni että osaan jotain, joka ei kuulunut hänen vahvuuksiinsa. Yhteiset keskustelut johtamisen substanssista, yritysten strategioista ja niitä tukevasta viestinnästä venyivät pitkiksi, ja luovat pohjaa nykyiselle työlleni joka päivä. Jos johtaisin yritystä, kutsuisin ilman muuta Karin kylään kuullakseni, mitä hänellä on sanottavana.  Levollisuus, kokemus ja huumori rauhoittavat tiukassakin paikassa.

Tero Ylinenpää
CEO, Lappset Group Oy

Olemme Lappset Groupissa tehneet Karin kanssa yhteistyötä jo lähes 10 vuoden ajan. Hän on osallistunut ja fasilitoinut useita meidän strategia-workshoppeja sekä toiminut johtamisen kouluttajana niin johtoryhmälle kuin keskijohdollekin. Lisäksi hän on coachannut ja mentoroinut minua toimitusjohtajan työssäni mm. strategiatyöskentelyyn, organisaatioarkkitehtuuriin sekä pätevyyksien ja osaamisen johtamiseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Karin kanssa on ollut helppo ja mukava tehdä töitä. Hän osaa esittää oikeita kysymyksiä ja on auttanut minua omalla kasvu-urallani kohti parempaa johtajuutta. Esiintyjänä hän on karismaattinen ja luottamusta herättävä. Olemme yhtiössämme soveltaneet useita häneltä oppimiamme työkaluja ja kokeneet ne hyödyllisiksi.

Outi Nevalainen
Henkilöstöjohtaja, Tornator Oyj

Tulossa piakkoin. Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old, Richard McClintock.

Hannu Hallila
Director, Corporate Responsibility and Group Development Projects

Olemme Karin kanssa tehneet yhteistyötä vuosia kansainvälisessä Halton Universityssä, erilaisissa esimieskoulutuksissa ja nyt uusimpana strategian toteuttamisen kannalta kriittisten kyvykkyyksien tunnistamisessa. Kari on osoittautunut huippukouluttajaksi ja -konsultiksi, jonka sanaan voi luottaa ja jonka ajattelu avaa usein uusia näkökulmia.

Ilkka Kumpunen
Viestintäjohtaja, Timehouse Oy

Kari on Suomen omaperäisin liikkeenjohdon strategi, poikkeusyksilö ja organisaatioiden kehittämisen erityislahjakkuus. Valitettavan harvoille meistä koskaaan tulee tilaisuus työskennellä aivan harvinaislaatuisen ekspertin, kuten Karin kanssa. Jonkun pitäisi välttämättä saada taivuteltua hänet kirjoittamaan aiheesta kirjan – tai pari.

Ilpo Tolonen
Toimitusjohtaja, Docrates Syöpäsairaala

Karin fasilitoimat strategiaprosessit ovat ammattitaitoisesti johdettuja ja osallistujista parhaan tiedon ja osaamisen näkyville tuovia yhteisiä matkoja. Kari osaa haastaa ajattelua ja tuoda prosessiin lisäarvoa niin, että saamme siitä yhdessä paljon enemmän irti kuin ilman johdettua etenemistä ja dokumentointia. Hänen sopivasti huumorin sävyttämä rautainen ammattitaitonsa ja fasilitoinnin jämäkkyys ovat tehneet prosesseista myös sujuvia ja tuloksekkaita. Voin suositella.

Taiqu